OVER FEESTJE IN DE TENT - HET ALLERLEUKSTE SLAAPFEESTJE IN EEN Tent!

Hoi! Ik ben Sabine, bedenker van Feestje in de Tent. Mijn zoon (2010) en zijn vriendjes hebben Feestje in de Tent al vaak getest én goedgekeurd. Ben je benieuwd naar het verhaal achter Feestje in de Tent? Lees dan even verder... 

Weet je nog, vroeger? Dat moment dat je ouders tegen je zeiden dat je een slaapfeestje mocht vieren voor je verjaardag? Je was door het dolle heen. Het begon al te schemeren op het moment dat de deurbel ging en je vriend(innet)jes voor de deur stonden. Eerst de cadeautjes uitpakken, dan lekker eten en een spannende speurtocht of spelletjesavond. Maar dat was natuurlijk allemaal bijzaak, want je verheugde je heel erg op wat komen ging. Een héle nacht de woonkamer of zolder alleen voor jou en je vriend(innet)jes alleen. Matrassen op de grond, een hut of tent bouwen van de dekens, een goede film, veel snoep, lachen en natuurlijk niet slapen.

Nu heeft jouw (klein)zoon of -dochter de leeftijd bereikt die jij toen had en mag jij hem of haar verrassen met een onvergetelijk slaapfeestje. Ik help je heel graag met het organiseren van het allerleukste slaapfeestje! Feestje in de Tent heeft álles wat je hiervoor nodig hebt: knusse tentjes, heerlijk beddengoed dat fris gewassen is met ecologisch wasmiddel, zachte kleedjes en gezellige lichtjes.  

Zie jij de gelukkige gezichtjes van de kinderen al voor je wanneer ze hun eigen Feestje in de Tent zien? Het wordt een onvergetelijk feestje!

 

 Tent huren voor origineel slaapfeestje

Volg Feestje in de Tent op Facebook en Instagram voor je dagelijkse dosis feest inspiratie!

 

Gebruik #feestjeindetent in de foto's van jouw slaapfeestje en wie weet delen we je foto op @feestjeindetent! 

Feestje in de Tent

Willemspoort 104

5223 WV 's-Hertogenbosch

 

sabine@feestjeindetent.nl

 

KVK 76367576

IBAN NL43 KNAB 0259 788023