GOED BEZIG met FEESTJE IN DE TENT - HET ALLERLEUKSTE SLAAPFEESTJE!

Feestje in de Tent kinderfeestje - Huur het allerleukste slaapfeestje in een tipi!

Ecologisch wassen

Het beddengoed van Feestje in de Tent wordt uitsluitend gewassen met ecologisch wasmiddel (Certificering van Nordic Swan (eco) en Danish Astma och Allergy). Vrij van parfum, parabenen en kleurstoffen. Dit is beter voor de gevoelige (kinder)huid én het milieu. Graag gedaan!  

Feestje in de Tent kinderfeestje - Huur het allerleukste slaapfeestje in een tipi!

Stichting GefeliciflapstaartBox

Wist je dat er in elke klas gemiddeld 2 kinderen zitten die geen feestje kunnen vieren omdat daar thuis geen geld voor is?
Van elk Feestje in de Tent gaat €1,- naar Stichting GefeliciflapstaartBox. Op deze manier kunnen we samen een steentje bijdragen aan een héle grote glimlach op het gezicht van een kind dat dankzij Stichting GefeliciflapstaartBox tóch zijn of haar verjaardag kan vieren!Tent huren voor origineel slaapfeestje

Feestje in de Tent is aan het vernieuwen, momenteel is er nog geen beeldmateriaal van de nieuwe thema's, daarom worden enkele oude foto's gebruikt. De nieuwe feestjes zijn echter al wel te boeken! Aan goede foto's wordt gewerkt, neem tot die tijd gerust contact met mij op als je vragen hebt over het Feestje in de Tent van jouw keuze!

Volg Feestje in de Tent op Facebook en Instagram voor je dagelijkse dosis feest inspiratie!

 

Gebruik #feestjeindetent in de foto's van jouw slaapfeestje en wie weet delen we je foto op @feestjeindetent! 

Feestje in de Tent

Willemspoort 104

5223 WV 's-Hertogenbosch

 

sabine@feestjeindetent.nl

 

KVK 76367576

IBAN NL43 KNAB 0259 7880