FAQ van FEESTJE IN DE TENT - HET ALLERLEUKSTE SLAAPFEESTJE IN EEN TIPI!

  • COVID-19 informatie

Twijfel je vanwege de COVID-19 maatregelen of dat je wel een Feestje in de Tent wil reserveren? Dat kunnen we ons voorstellen. Voor kinderen tot en met 12 jaar geldt geen maximum aantal dat je uit mag nodigen. Heb je een Feestje in de Tent gereserveerd en kan het niet doorgaan omdat de regels aangescherpt worden, je in quarantaine zit of om een andere reden? Je kunt je Feestje in de Tent kostenloos en zonder opgaaf van reden verzetten naar een ander, beschikbaar moment. Heb je hier vragen over? Neem dan gerust contact op!

 

 

  • WAT IS FEESTJE IN DE TENT?

Feestje in de Tent is het állerleukste slaapfeestje! Je slaapt in knusse tentjes (houten frame, niet geschikt voor buiten) op luchtbedden met fijn beddengoed dat fris gewassen is met ecologisch wasmiddel. De set wordt indien gewenst compleet gemaakt met leuke extra's zoals gezellige lichtjes, popcornmachine of candygrabber. 

 

  • WAT ZIT ER PRECIES IN HET PAKKET EN WAT KOST HET?

Wat je precies huurt is helemaal aan jou! Een feestje voor 2 of 16 kinderen? Alleen tentjes of inclusief luchtbedden en beddengoed? Wel of geen extra's zoals een popcornmachine of knusse lichtjes? Jij bepaalt het! Als je klikt op reserveren, dan kun je precies aangeven wat je wilt en hoeveel je wilt. Je krijgt dan meteen de huurprijs te zien. Dit is altijd inclusief borg, deze krijg je terug wanneer alles weer op tijd en in goede orde is geretourneerd.

 

  • HOEVEEL RUIMTE HEB IK NODIG VOOR DE TENTJES?

De tentjes zijn ongeveer 110 * 110 cm per stuk, daarin komt een luchtbed van ongeveer 70 * 190 cm. Afhankelijk van of de feestruimte langwerpig of vierkant is, kun je de tentjes allemaal naast elkaar, tegenover elkaar of in een circel opstellen.

 

  • HOELANG KAN IK HET PAKKET HUREN?

Ongeacht of dat je je Feestje in de Tent op vrijdag of zaterdag viert, kom je het altijd ophalen op vrijdag en terugbrengen op zondag. Vier je je Feestje in de Tent niet in het weekend of komt het je écht niet uit om te halen en brengen op vrijdag en zondag? Dan spreken we samen iets anders af.

 

Voor de tentjes die per pakketpost verzonden worden geldt dat we deze tijdig verzenden zodat jij ze op tijd in huis hebt. Na het feestje stuur je ze op dezelfde manier weer retour op de laatste dag van het feestje.

 

  • IS BEZORGEN EN OPHALEN MOGELIJK? 

Dit doen we helaas niet met onze reguliere pakketten. Maarrr... We hebben ook tentjes die we wél per pakketpost verzenden! Je zorgt zelf voor luchtbedden en slaapzakken (of vraagt je vrienden deze mee te nemen) en wij zorgen voor de tentjes. Ideaal! 

 

  • HOE EN WANNEER MOET IK BETALEN?

Je kunt bij je reservering gemakkelijk betalen via Ideal. Zie je dat niet zitten, dan sturen we je binnen twee dagen na reservering een betaalverzoek via Whatsapp. Deze dient binnen 5 dagen voldaan te zijn, bij niet tijdige betaling komt de reservering te vervallen. Reserveer je een Feestje in de Tent welke al binnen een week zal plaatsvinden? Dan betaal je het best via Ideal, want reserveringen zijn pas definitief wanneer het volledige huurbedrag + borg op de rekening van Feestje in de Tent zijn bijgeschreven.

 

  • HOE ZIT HET MET DE BORG?

Per pakket (ongeacht het aantal gehuurde tentjes) betaal je borg. Deze krijg je binnen 5 dagen na het retourneren van het pakket weer teruggestort, indien het pakket op tijd, compleet en zonder beschadigingen retour is gekomen. 

 

  • KAN IK HET FEESTJE ANNULEREN?

Kan je feestje onverwacht niet doorgaan of heeft er iemand afgebeld? Dit zijn de annuleringsvoorwaarden van Feestje in de Tent:

- Vriendje of vriendinnetje ziek? Je mag altijd één tentje kostenloos annuleren tot het moment dat je het Feestje in de Tent op komt halen of tot het moment dat wij deze verzenden. Voor de rest geldt:

- Tot 14 dagen voorafgaand aan het moment dat je het Feestje in de Tent op zou komen halen: 100% restitutie van de huur en de borg.

- Tot 7 dagen voorafgaand aan het moment dat je het Feestje in de Tent op zou komen halen: 50% restitutie van de huur en 100% van de borg. 

- Tot 2 dagen voorafgaand aan het moment dat je het Feestje in de Tent op zou komen halen: 0% restitutie van de huur en 100% van de borg. 

- Tot 24 uur voorafgaand aan het moment dat je het Feestje in de Tent op zou komen halen, kun je het Feestje in de Tent kostenloos verzetten. Let op:       restitutie van (een deel van) de huurprijs van het Feestje in de Tent is dan niet meer mogelijk voor de nieuwe datum van het feestje.

 

  • MIJN VRAAG STAAT ER NIET TUSSEN, WAT NU?

Neem dan gerust even contact met mij op via het contactformulier.

 


Tent huren voor origineel slaapfeestje

Volg Feestje in de Tent op Facebook en Instagram voor je dagelijkse dosis feest inspiratie!

 

Gebruik #feestjeindetent in de foto's van jouw slaapfeestje en wie weet delen we je foto op @feestjeindetent! 

Feestje in de Tent

Willemspoort 104

5223 WV 's-Hertogenbosch

 

sabine@feestjeindetent.nl

 

KVK 76367576

IBAN NL43 KNAB 0259 788023