FAQ van FEESTJE IN DE TENT - HET ALLERLEUKSTE SLAAPFEESTJE IN EEN TIPI!

 • COVID-19 informatie

Twijfel je vanwege de COVID-19 maatregelen of dat je wel een Feestje in de Tent wil reserveren? Dat kunnen we ons voorstellen. Voor kinderen tot en met 12 jaar geldt geen maximum aantal dat je uit mag nodigen. Heb je een Feestje in de Tent gereserveerd en kan het niet doorgaan omdat de regels aangescherpt worden, je in quarantaine zit of om een andere reden? Je kunt je Feestje in de Tent kostenloos en zonder opgaaf van reden verzetten naar een ander, beschikbaar moment. Heb je hier vragen over? Neem dan gerust contact op!

 

 

 • WAT IS FEESTJE IN DE TENT?

Feestje in de Tent is het állerleukste slaapfeestje! Je slaapt in knusse tentjes (houten frame, niet geschikt voor buiten) op luchtbedden met fijn beddengoed dat fris gewassen is met ecologisch wasmiddel. De set wordt indien gewenst compleet gemaakt met zachte kleedjes en gezellige lichtjes. Wil je meer weten? Klik dan hier.

 

 • WAT ZIT ER PRECIES IN HET PAKKET?

In onze reguliere pakketten:

- Zoveel tentjes als gereserveerd; 
- Zoveel luchtbedden als gereserveerd (plus 1 reserve, je weet maar nooit);
- 1 elektrische luchtbedpomp;
- Zoveel hoeslakens, kussens en fluffy dekens als gereserveerd;
- Optioneel (huur): 4 plant slingers, 2 schapenkleedjes en 2 minikleedjes;
- Optioneel: lichtsnoeren + batterijen (dit mag je houden om je kamer mee te versieren als aandenken!).
Al het beddengoed is fris gewassen met ecologisch wasmiddel, fijn voor de natuur en de kinderhuid.

 

In de pakketten die we per pakketpost verzenden zitten zoveel tentjes als gereserveerd.

 

 • WAT KOST HET?

Je huurt een regulier Feestje in de Tent voor 6 personen vanaf €163. Elk tentje (met luchtbed en beddengoed) meer of minder is €10 meer of minder. Daarnaast kun je ervoor kiezen om ter decoratie kleedjes en slingers bij te huren en lichtsnoeren bij te kopen. Regel je dit liever zelf dan is dat natuurlijk ook oké!

 

De tentjes die we per pakketpost verzenden zijn €80 per 6 en dit is inclusief gratis verzending en retournering. Elk tentje minder is -€10, meer tentjes huren is bij dit pakket niet mogelijk.

 

 • HOEVEEL RUIMTE HEB IK NODIG VOOR DE TENTJES?

De tentjes zijn ongeveer 110 * 110 cm per stuk, daarin komt een luchtbed van ongeveer 80 * 190 cm. Afhankelijk van of de feestruimte langwerpig of vierkant is, kun je de tentjes allemaal naast elkaar, tegenover elkaar of in een circel opstellen.

 

 • HOELANG KAN IK HET PAKKET HUREN?

Ongeacht of dat je je (reguliere) Feestje in de Tent op vrijdag of zaterdag viert, kom je het altijd ophalen op vrijdag en terugbrengen op zondag. Vier je je Feestje in de Tent niet in het weekend of komt het je écht niet uit om te halen en brengen op vrijdag en zondag? Dan spreken we samen iets anders af.

 

Voor de tentjes die per pakketpost verzonden worden geldt dat we deze tijdig verzenden zodat jij ze op tijd in huis hebt. Na het feestje stuur je ze op dezelfde manier weer retour.

 

 • IS BEZORGEN EN OPHALEN MOGELIJK? 

Dit doen we helaas niet met onze reguliere pakketten. Maarrr... We hebben ook tentjes die we wél per pakketpost verzenden! Je zorgt zelf voor luchtbedden en slaapzakken (of vraagt je vrienden deze mee te nemen) en wij zorgen voor de tentjes. Ideaal! 

 

 • HOE EN WANNEER MOET IK BETALEN?

Je kunt bij je reservering gemakkelijk betalen via Ideal. Zie je dat niet zitten, dan sturen we je binnen twee dagen na reservering een betaalverzoek via Whatsapp. Deze dient binnen 5 dagen voldaan te zijn, bij niet tijdige betaling komt de reservering te vervallen. Reserveer je een Feestje in de Tent welke al binnen een week zal plaatsvinden? Dan betaal je het best via Ideal, want reserveringen zijn pas definitief wanneer het volledige huurbedrag + borg op de rekening van Feestje in de Tent zijn bijgeschreven.

 

 • HOE ZIT HET MET DE BORG?

Per pakket (ongeacht het aantal gehuurde tentjes) betaal je €50 borg. Deze krijg je binnen 5 dagen na het retourneren van het pakket weer teruggestort, indien het pakket op tijd, compleet en zonder beschadigingen retour is gekomen. 

 

 • MIJN VRAAG STAAT ER NIET TUSSEN, WAT NU?

Neem dan gerust even contact met mij op via het contactformulier.

 

Feestje in de Tent kinderfeestje - Huur het allerleukste slaapfeestje in een tipi!


Tent huren voor origineel slaapfeestje

Wij denken graag met je mee!

 • Verzending van tentjes is mogelijk
 • Minder tentjes huren met korting (-€10 per tentje)
 • Extra tentjes huren (+€10 per tentje)
 • Neem contact op

Volg Feestje in de Tent op Facebook en Instagram voor je dagelijkse dosis feest inspiratie!

 

Gebruik #feestjeindetent in de foto's van jouw slaapfeestje en wie weet delen we je foto op @feestjeindetent! 

Feestje in de Tent

Willemspoort 104

5223 WV 's-Hertogenbosch

 

sabine@feestjeindetent.nl

 

KVK 76367576

IBAN NL43 KNAB 0259 788023