Gratis bij FEESTJE IN DE TENT - HET ALLERLEUKSTE SLAAPFEESTJE IN EEN TIPI!

Feestje in de Tent kinderfeestje - Huur het allerleukste slaapfeestje in een tipi!

Leuk zijn ze hè, die tentjes van het prachtige merk Ferm Living? Nieuw zijn ze €115, maar jij krijgt er een gratis! Hoe dan? Heel simpel, door een Feestje in de Tent te reserveren! Lees even verder...

 

Feestje in de Tent is volledig aan het vernieuwen, daarom hebben we onder andere nieuwe tentjes aangeschaft. De prachtige tentjes van Ferm Living worden daarmee overbodig. De tentjes zijn er in 4 verschillende kleuren: geel, lichtblauw/groen, grijs en oudroze, op bovenstaande foto zie je alle kleuren. Ze zijn gebruikt, maar op een enkele en héél kleine beschadiging hier en daar nog in perfecte staat! De tentjes zijn stevig en er kan nog héél lang plezier aan beleefd worden, daarom vinden we het zonde om ze weg te doen.

 

Wil jij er één hebben? Reserveer jouw Feestje in de Tent en geef in het formulier aan welk tentje zou willen hebben. Wanneer je het pakket op komt halen (of laat thuisbezorgen) krijg je het Ferm Living tentje er meteen bij, gratis*.

 

*Je krijgt het tentje gratis bij een Feestje in de Tent vanaf 8 personen. De volgorde van winnen wordt bepaald door de volgorde van reserveren, niet op basis van de datum dat het feestje plaatsvindt. Je mag zelf de kleur kiezen, zolang de voorraad strekt. Één van de huurtentjes wordt vervangen door het Ferm Living tentje, de jarige (of een andere gelukkige) slaapt dus in het gewonnen tentje. Deze actie is niet geldig in combinatie met andere acties. Indien een reservering om welke reden dan ook wordt geannuleerd, komt ook de prijs (een Ferm Living tentje) te vervallen. 

 

Ben er snel bij want op = op! Reserveren kan hier.

Op de hoogte blijven van alle acties? Volg Feestje in de Tent op Instagram!

 

 

Feestje in de Tent kinderfeestje - Huur het allerleukste slaapfeestje in een tipi!


Tent huren voor origineel slaapfeestje

Feestje in de Tent is aan het vernieuwen, momenteel is er nog geen beeldmateriaal van de nieuwe thema's, daarom worden enkele oude foto's gebruikt. De nieuwe feestjes zijn echter al wel te boeken! Aan goede foto's wordt gewerkt, neem tot die tijd gerust contact met mij op als je vragen hebt over het Feestje in de Tent van jouw keuze!

Volg Feestje in de Tent op Facebook en Instagram voor je dagelijkse dosis feest inspiratie!

 

Gebruik #feestjeindetent in de foto's van jouw slaapfeestje en wie weet delen we je foto op @feestjeindetent! 

Feestje in de Tent

Willemspoort 104

5223 WV 's-Hertogenbosch

 

sabine@feestjeindetent.nl

 

KVK 76367576

IBAN NL43 KNAB 0259 7880